Kennismaken

Tijdens een telefoongesprek bespreken we in grote lijnen jullie planning en wensen. Als het tot een persoonlijke kennismaking komt; wil ik ALLES van jullie weten. Mocht er onverhoopt toch geen wederzijdse klik zijn … scheiden onze wegen.
Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Vertrouwen hebben in elkaar is de basis van een fijne samenwerking.

Behalve dat ik alles van jullie wil weten, ben ik er ook om advies te geven. Hoe willen jullie je dag vormgeven? Wat is mogelijk en wat past bij jullie? Als er kinderen zijn, vind ik het fijn ook met hen kennis te maken.
Welke rol krijgen bijv. de kinderen?
Als we samen op weg gaan naar jullie trouwdag, ontvang je van mij een checklist met weetjes en een tijdschema.

Jullie verhaal in mijn hoofd en hart
Een toespraak maken is als een zwangerschap, ik draag jullie woorden een tijdje met mij mee en gaandeweg wordt het een levensverhaal. Als de tekst is geschreven neem ik deze een paar weken voor jullie trouwdag in grote lijnen door op feitelijkheden.

Bij een wettelijke huwelijk
Laat mij weten in welke gemeente jullie willen trouwen, dan onderzoek ik of het mogelijk is om daar voor één dag benoemd te worden tot BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand).

Kennismakingsgesprek
Mail of bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een wederzijdse klik is belangrijk, mocht één van de drie er geen goed gevoel bij hebben … dan gaat jullie trouwfeestje aan mijn neus voorbij.
Lang genoeg gewacht met de eerste stap zetten tijdens de coronacrises? Ja, ik wil een kennismakingsgesprek