Wie is Martin Hendericks?

Een life event begeleiden is mij op het lijf geschreven!

Nadat in 2018 mijn lijf een eigen leven ging leiden door levensbedreigend ziek te worden, was ik na acht maanden chemo en een stamceltransplantatie weer klaar voor het leven als Martin 2.0. Ik wilde mijn leven als vanouds oppakken, maar dit was niet meer vanzelfsprekend.
Voordat ik ziek werd, wilde ik al graag trouwambtenaar worden, maar wanneer dan? Ik werkte immers 24/7.
Gaandeweg de afgelopen twee jaar heb ik het leven opnieuw moeten uitvinden. En nu wil ik alleen dingen doen die me energie en levenslust geven: Vier het leven!

Toen ik zelf in 2005 trouwde met mijn grote liefde Hans, die ik in 1985 ontmoette, stelde de toenmalige BABS ons vragen waarbij ik dacht: dit lijkt wel op het regelen van een uitvaart, maar dan een jaar van te voren.

Ik heb ruime ervaring als spreker tijdens een ander life event; uitvaarten. Mijn kwaliteit is dat ik de juiste snaar weet te raken met een traan maar zeker ook met een lach. Binnen één week moet ik mij inleven in het leven van iemand die ik niet ken en nooit zal kennen, waarbij ik samen met de nabestaanden vorm geef aan een afscheid waarin zij hun dierbare herkennen.
Als trouwambtenaar heb ik meer tijd en ik kan communiceren mét de hoofdrolspelers: jullie!

Martin Hendericks
Geboren op 20 oktober 1964 te Chicago.

Gerelateerde opleidingen/ervaring

2020Hippe trouwambtenaar
2003 – hedenSpreken in het openbaar en het schrijven van meer dan 800 persoonlijke toespraken.